• Strona Biura podróży w Języku polskim

Dzisiaj jest sobota, 25 listopada 2017r.

Dla wygody naszych klientów, pośredniczymy w załatwianiu wszelkich formalności wizowych do Chin, Wietnamu, Indii oraz Rosji. Serdecznie Zapraszamy!

WIZY DO CHIN

Super oferta pośrednictwa wizowego do Chin!

Teraz koszt pośrednictwa wizowego do Chin to tylko 50 PLN* netto dla klientów, którzy kupią bilet lotniczy w naszym biurze!!!

Opłata konsularna:

  • tryb standardowy (3 dni robocze ambasady - 1 tydzień): 260 PLN
  • tryb ekspresowy (2 dni robocze ambasady): 370 PLN

* cena nie uwzględnia kosztów odesłania paszportu z wizą

Flaga Chin

WIZY DO CHIN

Wiza turystyczna:

Wiza biznesowa:

  • Wypełniony Wniosek o wydanie wizy do Chin (po polsku) lub Wniosek o wydanie wizy do Chin (po angielsku)
  • Jedno zdjęcie
  • Paszport z datą ważności minimum pół roku od dnia rozpoczęcia podróży
  • Rezerwacja biletu lotniczego w obie strony
  • Zaproszenie wydane przez Rząd w Chinach - wiza wielokrotna ważna przez rok.
  • Zaproszenie od firmy chińskiej - wiza wielokrotna lub dwukrotna ważna przez pół roku.

Godziny urzędowania konsulatu:

Poniedziałki: 13:30-15:30
Środy: 9:00-11:00
Czwartki: 9:00-11:00

Adres: Warszawa, ul. Bonifraterska 1, wejście od ulicy Wałowej.

 

Flaga Wietnam

WIZY DO WIETNAMU

Do wizy wymagany jest paszport ważny co najmniej pół roku.

Godziny urzędowania konsulatu:

Poniedziałek - czwartek 9:00 - 12:00

Adres: Warszawa, ul. Resorowa 36


Flaga Mongolii

WIZY DO MONGOLII

Wnioski wizowe do Mongolii, bez względu na kategorię wizy, wypełniane są wyłącznie drogą elektroniczną (za pośrednictwem Internetu) i tylko w języku angielskim.

Sposób składania wniosków wizowych (do wypełnienie wniosku online wymagana jest wyszukiwarka Internet Explorer):

  • należy wprowadzić wymagane informacje w odpowiednich polach na stronie
    http://www.consuls.net
  • wypełnić formularz
  • wydrukować wniosek i podpisać go

Wymagane dokumenty:

  • wniosek wizowy wypełniony online
  • paszport lub dokument podróży
  • 2 kolorowe zdjęcia

Rozpatrywanie wniosku wizowego rozpoczyna się od dnia złożenia w/w dokumentów w Ambasadzie i trwa 3-5 dni.

Godziny urzędowania konsulatu:

Poniedziałek - Piątek: 8:30 - 12:30

Adres: Warszawa, ul. Rejtana 15 lok. 16

Flaga Indie

WIZY DO INDII

Wiza turystyczna:

  • wydrukowany, internetowo wypełniony wniosek o wydanie wizy do Indii dostępny na http://indianvisaonline.gov.in/visa/
  • 1 kolorowe zdjęcie paszportowe (3,5 x 4,5cm)
  • oryginał paszportu
  • kopia biletu lotniczego lub rezerwacji lotniczej (w obie strony)

Czas oczekiwania na wizę to minimum 15 dni roboczych!

Wiza biznesowa:

  • wydrukowany, internetowo wypełniony wniosek o wydanie wizy do Indii dostępny na http://indianvisaonline.gov.in/visa/
  • 1 kolorowe zdjęcie paszportowe (3,5 x 4,5cm)
  • oryginał paszportu
  • kopia biletu lotniczego lub rezerwacji lotniczej (w obie strony)
  • zaproszenie z firmy indyjskiej zawierające informacje o planowanej wizycie obcokrajowca oraz zobowiązanie, że firma będzie odpowiedzialna za zaproszoną osobę w trakcie jej pobytu w Indiach
  • pismo delegujące z firmy, w której aplikujący jest zatrudniony, zawierające informacje o planowanej wizycie w Indiach oraz zobowiązanie, że firma będzie odpowiedzialna za pracownika w czasie jego pobytu w Indiach. Pismo musi być napisane na papierze firmowym, w języku angielskim, zaadresowane do Ambasady Indii w Warszawie, podpisane przez uprawnioną osobę oraz opieczętowane pieczątką firmową

Aplikacja powinna być wypelniona w języku angielskim. Wszystkie pola muszą być uzupełnione. Do każdej wizy wymagany jest paszport ważny przez co najmniej rok z przynajmniej dwiema pustymi stronami na wizę.

Godziny urzędowania konsulatu:

Poniedziałek - Piątek: 9:00 - 13:00

Adres: Warszawa, ul. Rejtana 15

Download:

Wskazówka: Kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz "Zapis element docelowy jako..."

Logo linii lotniczych

Ta strona zachowa zgodność ze standardami XHTML i CSS
Realizacja WebProjekt.

+48 22 838 30 85
+48 603 191 912